HTML

Mindennapi energiánk

A címnek nincs köze a napozáshoz: csupán arra utal hogy ebben a blogban megújuló ("nap") és fosszilis ("olaj") energiáról egyaránt szó lesz. Meg minden másról is, ami ennek kapcsán eszembe jut. Régóta az iparban dolgozván sokan kérdezik tőlem, mit gondolok erről-arról energia témákban, így hát most közzéteszem.

Friss topikok

Linkblog

Off topic: Goldenblog végeredmény

2012.09.20. 07:46 Silvestris

Tisztelt Olvasóim!

Tudtotokon kívül nagyon szép születésnapi meglepetést szereztetek, ugyanis a blog a szakértői kategóriában az összesített rangsor negyedik helyén végzett, amire egyáltalán nem számítottam. Mindenesetre nagyon köszönöm a támogatást, különösen azoknak, akik kommentjeikkel hozzájárultak a blog színvonalának emeléséhez.

Ígérem, hogy ezentúl igyekszem gyorsabban reagálni az eseményekre, ugyanis erős lelkiismeret-furdalásom van, hogy június eleje óta nem írtam semmi új bejegyzést, pedig az élet nem állt meg az iparban.

Még egyszer köszönöm a megelőlegezett bizalmat:

Silvestris

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napolaj.blog.hu/api/trackback/id/tr524789519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása